Milk-specific antibody measurement by ELISA: development of an assay

M. A. Firer, C. S. Hosking, D. J. Hill

פרסום מחקרי: פרסום בכתב עתמאמרביקורת עמיתים

11 ציטוטים ‏(Scopus)

תקציר

This paper describes the development of a simple, sensitive and specific enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) for the measurement of serum IgG, IgA and IgM anti-bodies to cow's milk protein. The specificity of this assay was determined by preparing immunosorbents of cow's milk and human serum albumin (HSA). Fractionation of the antiserum-enzyme label by gel filtration and affinity chromatography showed that the conjugate preparation contained moieties of antiserum-enzyme, and antiserum-enzyme polymers. The preparation also contained enzyme-enzyme and antiserum-antiserum conjugates. Purification of the labelled reagent did not improve the sensitivity. The reagents and conditions used have been analyzed for purposes of standardisation.

שפה מקוריתאנגלית
עמודים (מ-עד)31-40
מספר עמודים10
כתב עתJournal of Immunological Methods
כרך46
מספר גיליון1
מזהי עצם דיגיטלי (DOIs)
סטטוס פרסוםפורסם - 15 אוק׳ 1981
פורסם באופן חיצוניכן

טביעת אצבע

להלן מוצגים תחומי המחקר של הפרסום 'Milk-specific antibody measurement by ELISA: development of an assay'. יחד הם יוצרים טביעת אצבע ייחודית.

פורמט ציטוט ביבליוגרפי