מארבעס עד קמרדין

Research output: Contribution to journalArticle

Abstract

ספרות ההלכה לדורותיה מתובלת במסורות קולינריות ממזרח וממערב. שמות מאכלים ומתכונים נזכרו לרוב במשנה, בתלמוד ובספרות הרבנית אגב דיון בענייני הברכות הנאמרות לפני אכילת מיני מזונות ולאחריה. ספרות זו הותירה בידינו עדויות למנהגי אכילה שמקורם בארצות אירופה, בארצות הים התיכון ובתימן
Original languageHebrew
Pages (from-to)22-23
Number of pages2
Journalעת-מול: עיתון לתולדות ארץ ישראל ועם ישראל
Volume30
Issue number181
StatePublished - 2005

IHP Publications

  • ihp
  • Food
  • Food -- Religious aspects -- Judaism
  • Food habits -- Religious aspects -- Judaism
  • Jewish law

Cite this