אי-ביטחון תזונתי: חוויותיהם של מקבלי סיוע במזון

Research output: Contribution to journalArticlepeer-review

Abstract

המאמר מתמקד בנקודת המבט של מקבלי שירות, והפעם של מקבלי סיוע במצב של אי-ביטחון תזונתי (food insecurity) - העדר האמצעים לרכוש די מזון מזין ומספק. תופעה זו הפכה בעיה חברתית בארצות מפותחות רבות, והיא שונה במהותה מתופעת המחסור במזון והתזונה הלא הולמת במדינות מתפתחות, שם מדובר בעיקר במחסור חריף במזון וברעב (starvation), הגורמים לתת תזונה ולעיתים למוות.
Original languageHebrew
Pages (from-to)57-86
Number of pages30
Journalביטחון סוציאלי
Volume109
StatePublished - 2020

IHP Publications

  • ihp
  • Associations, institutions, etc
  • Humanitarian assistance
  • Malnutrition
  • Poor
  • Social policy

Cite this